Matto antaa ensivaikutelman

Kun rakennukseen tullaan sisään, matto on yleensä se mihin huomio kiinnittyy ensimmäisenä. Sisääntulo onkin tavallaan ikään kuin rakennuksen käyntikortti, joka luo vierailijalle ensivaikutelman kiinteistön asukkaista ja yrityksistä – mikäli matot ovat likaiset, on se omiaan luomaan ensivierailijalle negatiivisen muistijäljen. Pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen alueella toimiva Mattopalvelu Liljavirta omaa yli 20 vuoden kokemuksen siitä, miten eteisten sekä sisääntuloaulojen ja -käytävien matot saadaan oikeilla valinnoilla pidettynä siistinä ja edustavina kovankin käytön keskellä. Tuotevalikoimamme valinnoissa suurta painoarvoa ovat antaneet siistijöiden ja käyttäjien omat kokemukset, joiden pohjalta olemme valinneet juuri sopivat tuotteet valikoimaamme.

Matot erilaisiin käyttötarpeisiin

Valikoimistamme löydät matot eri käyttötarkoituksiin, niin eteistiloihin ja tuulikaappeihin kuin kosteisiintiloihin ja käytäviin. BRAVO-ritilämatot irrottavat lian heti tuulikaapissa, PRINCESS-kosteantilanmatto varmistaa jalkojen ja sukkien pysymisen kuivana niin urheilu- kuin saunatiloissakin sekä perinteinen tekstiilimatto (ns. kuramatto) taas estää kosteuden ja lian kulkeutumisen muihin tiloihin samalla eristäen ääniä käytävillä tai kokoustiloissa.

Mattoja

Kun tarvitset mattoja tai niihin liittyvää asiantuntevaa palvelua – esimerkiksi huoltoa tai pesua, tai olet kiinnostunut mattojen jälleenmyynnistä, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro miten voisimme palvella sinua. Vaikka sijaitsemme Oitissa, asiantuntemuksemme ja tuotteemme ovat hyödynnettävissä koko Etelä-Suomen alueella, jälleenmyyjiämme taas löydät koko maasta!  

 Valikoimastamme löydät:

Eteisen matot

Kuramatot

Käytävämatot

Vaihtomatot

Logomatot

Eläinsuojamatot