Email address : Alternative email address :

Ota yhteyttä

Eteisen matto Mattopalvelu Liljavirralta

Kun haussa on laadukas eteisen matto tai matto tuulikaappiin, löydät sellaisen tietysti Mattopalvelu Liljavirta Oy:n valikoimista. Meidän kauttamme voit hankkia vaativaakin käyttöä kestävät eteisen Bravo-tuulikaappimatot esimerkiksi yritysten liiketiloihin ja julkisiin tiloihin.

Koska tuulikaappi tai eteinen on se paikka, johon ensiksi astutaan kun siirrytään ulkoa sisätiloihin, on maton myös pystyttävä pysäyttämään kengissä mukana kulkeva lika ja kura mahdollisimman tehokkaasti. Riittävän laadukkaan eteisen maton ansiosta siistijällä tai siivoajalla on vähemmän työtä tehtävänään, kun kuraisia jalanjälkiä ei kulkeudu eteistä pidemmälle.

Eteismatto on fiksu sijoitus

Laadukas ja käyttöä kestävä eteismatto on fiksu sijoitus, joten siksi sen hankinnan suhteen ei kannata turhaan pihistellä. Mattopalvelu Liljavirta Oy myy laadukkaatkin eteismatot silti kilpailukykyisin hinnoin pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen alueella Oitista käsin. Vuosien kokemuksen ansiosta osaamme tarjota oikeat matot oikeaan käyttötarkoitukseen.

Eteisen matot yrityksille

Myymme ja toimitamme eteisen matot yrityksille ympäri Etelä-Suomea. Lisäksi saat meiltä asianmukaista huolto- ja pesupalvelua matoille. Pystymme tarjoamaan alan palvelua räätälöidysti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua kun kyse on matoista.