Email address : Alternative email address :

Ota yhteyttä

Kuramatot pysäyttävät lian ja kosteuden

Kun kuramatot ovat hankintalistalla, pääkaupunkiseudulla – samoin kuin koko Etelä-Suomen alueella – ne myy ja toimittaa luotettavasti tietysti Mattopalvelu Liljavirta Oy, Oitista käsin palveleva kokenut mattoalan ammattilainen. Valikoimistamme löydät laadukkaat kuramatot sekä yritysten liiketiloihin että julkisiin tiloihin.

Laadukas kuramatto on tärkeä elementti rakennuksessa, jota ei kannata ylenkatsoa. Kuramatot pysäyttävät kosteuden ja lian kulkeutumisen syvemmälle rakennuksen muihin tiloihin. Kuramatto voi olla myös valmistettu tekstiilistä, jolloin se imee hyvin askelääniä ja vaimentaa omalta osaltaan ääntä eteisessä tai tuulikaapissa.

Tekstiilimatot runsaasta valikoimasta.

Myymme ja toimitamme Etelä-Suomen alueella tekstiilimatot vuosien kokemuksella. Valikoimistamme löydät runsaasti erilaisia tuotevaihtoehtoja, jotka paitsi vaimentavat ääniä, myös lisäävät oman pikku mausteensa tilan sisustukseen. Siksi olemmekin halunneet panostaa valikoimamme laajuuteen niin, että meiltä löytyy mieluinen vaihtoehto jokaiseen makuun.

 

Jos haluat hankkia hyvät kuramatot tai laadukkaat tekstiilimatot alan ammattilaiselta, käänny turvallisin mielin Mattopalvelu Liljavirta Oy:n asiantuntijoiden puoleen ja tiedustele lisää asiasta! Muistathan myös, että me emme pelkästään myy mattoja, vaan palveluistamme saat myös tarpeelliset jatkotoimenpiteet, jotka pidentävät mattojen ikää huomattavasti: tarjoamme laadukasta mattojen pesu- ja huoltopalvelua Etelä-Suomen alueella.

 

Valikoimastamme erilaiset kuramatot:

Portal

Mars