Email address : Alternative email address :

Ota yhteyttä

Logomatto - tuo yrityksellesi lisänäkyvyyttä

Yksilöllinen logomatto on erinomainen keino tuoda yrityksellesi tai tiloihinne erityistä lisänäkyvyyttä, samalla kun tilat pysyvät puhtaampana. Oitista käsin koko Etelä-Suomen alueella toimiva Mattopalvelu Liljavirta Oy toimittaa logomatot räätälöidysti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

Meillä on alan kokemusta aina 80-luvulta asti, minkä ansiosta osaamme tarjota laadukkaimmat tuotteet yrityskäyttöön. Meiltä hankitut logomatot kestävät kulutusta, ja samalla pysäyttävät tehokkaasti kuran, hiekan ja lian eteiseen tai tuulikaappiin. Siksi logomatto ajaa tehokkaasti kahta eri funktiota: yhtäältä se välittää viestiä ja toisaalta pitää puhtaudesta huolta, jolloin siistijä ei joudu pyyhkimään kuraisia jalanjälkiä rakennuksen muista osista. Lisäksi matot vaimentavat osittain askelääniä esimerkiksi kaikuvissa tiloissa.

Mainosmatto taipuu monenlaiseen esittelykäyttöön

Mainosmatto voi tuoda esiin yrityksesi logoa ja brändiä tai jotakin tuotetta tai palvelua – mahdollisuudet ovat rajattomat, sillä mainosmatto taipuu monenlaiseen esittelykäyttöön.

Kun harkinnassa on logomatto tai mainosmatto, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro omista tarpeistasi ja siitä, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua. Räätälöidään sinulle parhaiten sopiva ratkaisu yksilöllisesti, jotta pystyt hyödyntämään mattojen tarjoaman lisänäkyvyyden. Mattopalvelu Liljavirta Oy toimii aina asiakaslähtöisesti tarjoten.