PALVELUT

Mattopalvelut

Yksilöllinen ja joustava palveluratkaisu rakennetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käymme paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja autamme mattojen valinnassa sekä teemme ratkaisusta kustannustarjouksen.

Mattopalvelu Liljavirta Oy valmistuttaa Suomessa tuulikaappimaton Bravo sekä kostean tilan maton Princess. Molemmat ovat ritilämattoja jotka kokoamme asiakkaan haluamaan kokonaisuuteen. Useat värit mahdollistavat parhaan tuloksen myös ulkonäöllisesti sekä ympäristöön sopivaksi. Moduulirakenteesta ja neljästä eri korkeudesta johtuen matot voidaan muotoilla tilan vaatimusten mukaisesti.

Mattojen maahantuonti

Tuomme maahan Euroopan suurimmilta mattotuottajilta laadukkaita tekstiilimattoja. Valikoimastamme löytyy jokaiseen tilaan sopiva tekstiilimatto, leveyksiä ja värejä on useita ja ovat asiakkaillemme pitkäikäinen sijoitus.

Matot sitovat kosteutta ja likaa sisääntulossa, ns. kuramatto, ja ovat hyvä äänieriste käytävillä sekä kokoustiloissa. Matot toimitetaan asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaisesti. 

Yhdistämällä tuulikaappimatot ja tekstiilimatot saadaan hyvä kokonaisuus jolla kiinteistö sekä sisääntulo pysyvät aina siistinä ja edustavana.

Ritilä- ja tekstiilimattojamme on saatavana myös jälleenmyyjiemme kautta.

Mattopesula- ja huoltopalvelut 

Mattopalvelun oma mattopesula huolehtii kiinteistömattojen pesusta sekä tarvittaessa kunnostuksesta ja huollosta. Mattopesula sijaitsee Hausjärven Oitissa josta keskeisesti voimme palvella lähialueitamme; Uuttamaata, Hämettä sekä Pirkanmaata.

Toimimme ympäristön ehdoilla Hausjärven kunnan myöntämällä ympäristöluvalla. Kartoitamme pesun yhteydessä mahdolliset korjaus- ja huoltotarpeet ja teemme niistä toimenpide-ehdotuksen.

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelumme noutaa likaiset matot pois sekä palauttaa puhtaat sopimuksen mukaisesti. Suunnittelemme ajoreittimme siten että turhia ajokilometrejä ei syntyisi ja näin ollen niiden aiheuttamia päästöjä. Kuljetuskalustomme täyttävät viimeisimpiä päästövaatimuksia sekä huolletaan säännöllisesti.

Ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat ja opastavat tarvittaessa.