Email address : Alternative email address :

Ota yhteyttä

Mattopalvelut

Oitista käsin koko Etelä-Suomen alueella toimiva Mattopalvelu Liljavirta Oy tarjoaa mattopalvelut ja alan ratkaisut yksilöllisesti aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Asiakaslähtöisyys on meille kunnia-asia, joten tulemme mielellämme kohteeseen paikan päälle konsultoimaan sopivien mattojen valinnassa ja tekemään tarjouksen kustannuksista.

Tarjoamamme mattopalvelut ovat vain yksi osa toiminnastamme, sillä lisäksi teetämme kotimaassa Bravo-tuulikaappimattoja ja Princess-merkkisiä kosteantilan mattoja. Molemmat ovat helppohoitoisia ritilämattoja, joista koostamme asiakkaan tarvitseman kokonaisuuden. Tarjolla on useita eri värivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat mattojen istuvuuden visuaalisesti eri ympäristöihin. Mattojen moduulirakenne ja neljä eri korkeusvaihtoehtoa taas mahdollistavat mattojen muotoilun tilan vaatimusten mukaisesti. Ritilämattoja saat paitsi suoraan meiltä, myös jälleenmyyjiltämme.

Mattojen maahantuonti

Vaikka perinteiset mattopalvelut ovat yrityksemme kulmakivi, mattojen maahantuonti on myös isossa roolissa. Tuomme maahan laadukkaita tekstiilimattoja Euroopan suurimmilta mattoalan tuottajilta. Sen ansiosta valikoimistamme löytyy taatusti sopiva matto jokaiseen eri tilaan, sillä tarjolla on runsaasti eri leveyksiä, pituuksia ja värejä – meiltä hankittu matto onkin erinomainen sijoitus.

 

Laadukkaat tekstiilimatot sitovat kosteutta ja likaa sisätiloissa toimien ns. kuramattona. Lisäksi ne tuovat hyvää äänieristystä käytäville ja kokoustiloihin, sillä tekstiilimateriaali vaimentaa huomattavasti esimerkiksi askelääniä.

Mattopalvelustamme hankitut matot toimitetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaisesti. Esimerkiksi tuulikaappi- ja tekstiilimatot yhdistämällä saadaan aikaiseksi hyvä kokonaisuus, jonka avulla sekä sisääntulo että kiinteistö pysyvät siistinä ja edustavana.